100%Hodnocení produktu: 100%
Doporučuje produkt
- Nejpohodlnější boty co zatím mám
- Na procházky v přírodě jsou parádní
- Vzhled není moc formální, přijde mi dost nezvyklý a do prace je proto nenosím i kdyz bych strašně rád
- Na tvrdým povrchu po delší době bolí paty, ale to je možná o zvyku
Tyhle boty mi sedí naprosto parádně, jsou to ty nejpohodlnejší boty co mám. Většina bot mě nějak tlačí, jsou mi většinou úzký, a mám trochu problém najít ty správný boty. Proto jsem taky začal koukat po barefoot, protože jsou většinou širší a teď lituju, že jsem to neudělal už před lety. I když jsem už zkusil celkem troje před těmito a taky žádná sláva - zkusil jsem vivobarefoot, ty mi nesedely tak nějak vůbec, pak Merrel trail glove 7, ty jsou zase moc úzký., až pak jsem našel tyhle glove 6, který jsou pro mě dokonalý! Nejlepší je v nich chodit v přírodě, v lese, obecně na měkčím povrchu, to jsou uplně parádní, človek cejtí každý kamínek, je to opravdu super pocit, ale asi to nebude pro každýho.. Jo taky se v nich výborně řídí, člověk má pak perfektní cit na pedalech! Trochu horší to je pak, když člověk chodí moc dlouho po tvrdým povrchu, jako je asfalt, dlažba, nebo třeba v obchodáku, to mi pak po delší době uplně nevyhovuje, hlavně to došlapování na paty je pak trochu znát ta zvýšená zátěž, ale kratší cesty bez problému. Ale opakuju, do přírody je naprosto žeru!